13-10-06

Sex-shop "The all night stand"

“Belgen zijn dom!”

“Hollanders zijn betweters!”

Als kemphanen, of beter gezegd: kempkiekes, stonden de twee recht tegenover elkaar.

Hoe had het toch zo ver kunnen komen?

Hun plan was goed, ze zouden samen, vooruitstrevend als ze waren, een sex-shop openen in Vlaanderen en tegelijkertijd ook ééntje in Nederland.

De locaties vinden was ietsje moeilijker, maar niet onoverkomelijk. De Nederlandse shop zou openen in Rotterdam, de Vlaamse in Brugge.

De Brugse shop zou sex-snoepjes, vrouwvriendelijke speeltjes en handige lectuur verkopen:in handtasformaat!  De sexy Nederlandse zou hem met zwier, flair en kennis van zaken openhouden.

De Rotterdamse zaak zou ietsje harder mogen zijn, Nederlanders zijn al wat gewend wat dat betreft, en mikte vooral op het “sexy lingerie”segment: geen lectuur, (Wie gaat er nu lezen als hij lekker kan vrijen?) maar wel video’s en speeltjes in levensechte vormen en maten. De schone, rustige Vlaamse deerne zou met raad en daad de klanten adviseren.

Een naam kiezen was andere koek … die was niet in een “wip” gekozen!

Uiteindelijk besloten ze dat “All night stand” een waardige naam was: het klonk speels en hield een zekere belofte in. Ja, ja, de dames van plezier waren heel erg goed bezig.

Op 14 februari openden plechtig de beide deuren, simultane penetratie als het ware.

Maar de stormloop bleef uit.

De Vlamingen hoefden de opdringerige, arrogante Nederlandse trut niet, en vonden dat accent maar niets.

De Nederlanders waren al zo veel gewend, na een eerste nieuwsgierige blik hadden ze het wel gezien, de Vlaamse verkoopster vonden ze trouwens een echte kwezel en ze hadden er pret in om haar te doen blozen door intieme vragen te stellen.

Uitgeblust vond er een Belgie – Nederland treffen plaats, en al vlug ging het gesprek de verkeerde kant uit. Alle registers werden opengetrokken om elkaar de schuld te geven van het falen van hun project.

“Hollanders weten niet hoe ze moeten genieten, ze praten en plannen maar doen niks!”

“Belgen zijn corrupt, en ongezond, ze leven volgens hoe meneer pastoor het zegt!”

Hun zaakje was ten dode opgeschreven.

De Nederlandse verkoopt nu espresso, en af en toe durft ze nog wel eens een pittig gevormd chocolaatje bij de koffie te leggen.

De Vlaamse had haar zaakje overgelaten aan een grote keten.  Ze had er nog een lief centje, in het zwart, aan overgehouden en werkt nu als verkoopster in de Brugse zaak.

Ze drinkt nooit espresso, een mens kan immers niet voorzichtig genoeg zijn…

 

Commentaren

Ik vond de naam nochthans heel goed gekozen

Gepost door: marketingjoe | 18-10-06

haha Je zou denken, misschien lukt het wel. Maar d'er is iets van. Den Nederlander is rad van tong en ziet soms niet verder dan zijn arrogante neus lang is. En dat accent er nog eens bij pfff. Wat een geluk dat er ook nog reservebelgen zijn zoals Limburgers en Brabanders alsook uit Zeeland. Het westen van Nederland is nog veel erger (en zeker Rotterdam) dan het Oosten. haha.

Gepost door: wopi | 24-07-09

mhùmm leuk verhaaltje

Gepost door: Erotische guy | 26-10-09

jij suckt en stinkt!!!!!!!!!
jij moe weg!!
weg!!!
vanlo iloveyouuu<3 x $$

Gepost door: titi | 17-06-10

De commentaren zijn gesloten.